• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle levering
  • Winkel in Monnickendam
  • Sinds 1906 een begrip in Noord Holland
Klantenservice Contact Route

Over ons

Ruim dertig jaar geleden (1986) begonnen wij, Jan en René Sombroek, een winkel in ijzerwaren en gereedschappen op het Noordeinde te Monnickendam. Na 20 jaar waren we daar echt uit ons jasje gegroeid en hadden meer ruimte nodig, dus besloten we te verhuizen naar ons huidige adres, de Haringburgwal. Dat was in alle opzichten een gewaagde stap. We gingen nl. naar een winkel die ruim vier keer zo groot was als de zaak die we achterlieten, maar het paste perfect binnen onze groei ambities. We kregen door die extra ruimte de mogelijkheid om ons assortiment gigantisch uit te breiden en nóg meer tegemoet te kunnen komen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten. Sombroek DHZ biedt een uitgelezen keuze aan o.a. hout, div. bouwmaterialen, verf, ijzerwaren, gereedschappen, verlichting en tuinbenodigdheden. Opvallend in ons assortiment is het grote aanbod aan huishoudelijke artikelen. Van potten en pannen tot allerhande keukenaccessoires en schoonmaakartikelen. Kortom, bij ons vind u álles op het gebied van huis, tuin, keuken en klussen. Alles voor in en om uw huis.

De concurrentie binnen de doe-het-zelf branche is groot en daar hebben we als DHZ-zaken en bouwmarkten allemaal last van. De één wellicht wat meer dan de ander. Het is daarom zaak je te onderscheiden. En dat doen wij! Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij kwaliteit, vakmanschap en een goede service bieden, en dat alles natuurlijk met een persoonlijke benadering. Wij onderscheiden ons in díe klussen waarbij extra advies nodig is en in artikelen die op maat gemaakt moeten worden. Denk bijv. aan binnen- en buitenzonwering en aan raam- en deurhorren. En dat alles uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen.

In 2010 zijn wij gestart met de webshop huis-tuin-keuken.nl om ook klanten buiten Monnickendam van dienst te kunnen zijn. Hier vind je o.a. het bijna complete assortiment van Leifheit, en dat alles op voorraad. Als u vragen hebt, kunt u ons altijd bellen, óf (als u in de buurt bent) bezoeken in onze winkel te Monnickendam. We zien en helpen u graag!