• Gratis verzending vanaf €50,-
 • Snelle levering
 • Winkel in Monnickendam
 • Sinds 1906 een begrip in Noord Holland
Klantenservice Contact Route

Klantenservice

Neem vooral contact op met ons voor al uw vragen

Verzenden

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

De verzendkosten variëren:

 • Nederland brievenbus pakketje € 2,20
 • Verzending met DHL tot €30,- binnen Nederland € 5,95
 • Verzending met DHL van €30 tot €50,- binnen Nederland € 3,95
 • Gratis afhalen op locatie in Monnickendam
Leveren jullie ook in het buitenland?

Ja, wij leveren ook in het buitenland

 • België tot 15 kg € 8,75
 • Luxemburg tot 15 kg € 8,75
 • Frankrijk tot 5 kg € 13,00
Hoe snel wordt er geleverd?

Wanneer een product op voorraad is en u bestelt op werkdagen voor 9.00 uur, dan wordt de bestelling de volgende dag geleverd. Naar het buitenland 2 tot 3 werkdagen.

Word ik automatisch geïnformeerd wanneer de levertijden veranderen?

Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren wanneer een product niet binnen de aangegeven termijn geleverd kan worden. U wordt per email op de hoogte gebracht.

Wat gebeurt er wanneer ik meerdere producten bestel met verschillende levertijden?

Wij wachten tot de bestelling compleet is, zodat wij deze in één keer aan u kunnen verzenden. Wilt u een product liever eerder ontvangen, mail ons dan even .

Wie levert mijn bestelling?

Alle leveringen vinden plaats met Postnl. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven verzendadres. Mocht er niemand aanwezig zijn dan kunt u de volgende dag uw bestelling ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. postnl bezorgt op onderstaande tijden:

 • Maandag: overdag
 • Dinsdag t/m vrijdag: van 09.00 - 21.30
 • Zaterdag: overdag
Retouren:

In het kader van Wet Kopen op Afstand hanteert huis-tuin-keuken.nl een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering. Binnen deze periode mag een product retour gezonden worden zonder opgaaf van reden, mits volledig onbeschadigd. Indien u een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via info@huis-tuin-keuken.nl In de mail vermeldt u welke bestelling u wilt retourneren, voorzien van ordernummer. Geef ook aan of u het product wilt ruilen of het aankoopbedrag wilt laten crediteren.

Wij mailen u vervolgens de retourprocedure (De kosten van de retourzending zijn daarbij altijd voor de klant).Als wij het retourpakket hebben ontvangen zullen wij binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag crediteren. Verzend het pakket,in degelijke verpakking, Een retourzending wordt niet geaccepteerd als:

 • Goederen beschadigd zijn
 • Zending niet is aangemeld
 • Goederen na 14 dagen worden aangeboden
 • Goederen niet meer verkoopbaar zijn
Wat te doen als u klachten heeft:

Als u een klacht heeft over onze producten of over huis-tuin-keuken.nl dan kunt u uw klacht per e-mail richten aan info@huis-tuin-keuken.nl Wij streven er naar om uw klacht binnen twee werkdagen in behandeling te nemen en binnen uiterlijk 7 werkdagen te beantwoorden. Vermeld u bij uw klacht alstublieft uw naam, adres en eventueel de producten en/of factuur waar u een klacht over heeft.

Geschillencommissie

Indien u er bij een geschil niet uitkomt met huis-tuin-keuken.nl dan kunt u zich wenden tot de Stichting Webshop Keurmerk

Betaling

Huis-tuin-keuken.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk. Dit zorgt ervoor dat u veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet.

Huis-tuin-keuken.nl is aangesloten bij Mollie: de meest veilige en betrouwbare Payment Service Provider. Hierdoor bent u bij huis-tuin-keuken verzekerd van een veilige en betrouwbare betalingservaring. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende betaalmethodes.

iDEAL is de snelste afhandeling van je bestelling. Hierdoor treedt er geen vertraging op en heeft u de producten altijd het snelste thuis. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Precies zoals u gewend bent!.

PayPal is één van de meest veilige en meest gebruikte online betaalmethodes ter wereld. Ook in Nederland is PayPal zeer populair. Om te betalen is eigenlijk alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Paypal is eenvoudig en snel, waardoor u de producten ook snel in huis hebt.

Bankoverschrijving  betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling een betalingse-mail  ontvangt van Mollie BV. Volg de instructies en de betaling zal in werking worden gezet.

Ook kunt u eenvoudig en veilig betalen met behulp van VISA en Mastercard. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw bestelling zal (mits u op werkdagen besteld) binnen 48 uur bij u worden bezorgd.

Bancontact / Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een zeer snelle en veilige online betaling voor de webwinkelier. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen bij ons online betalen met Mister Cash.

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. U kunt in de beveiligde betaal omgeving van SOFORT uw persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt.

Garantie

Huis-tuin-keuken.nl hanteert de onderstaande garantie voorwaarden

Bij huis-tuin-keuken.nl heeft u een garantietermijn van minimaal twee jaar. De fabrieksgarantietermijn kan voor sommige fabrikanten langer zijn. Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan kunt u deze terugvinden in de gebruiksaanwijzing van het artikel. De garantie is niet van toepassing op:

 • Schade als gevolg van oneigenlijk gebruik
 • Onderdelen getroffen door slijtage
 • Defecten of gebreken die al bekend zijn op het moment van ontvangst/aanschaf van het product.

De rechten van u als koper worden niet beïnvloed door deze garantie. Bij de invoering van een claim onder garantie, is het van belang dat u het product bij huis-tuin-keuken.nl heeft aangeschaft. Indien uw claim gerechtvaardigd is, heeft u het recht om het product te laten repareren of deze te laten vervangen door een nieuw product.